Fum la stația de metrou Piața Victoriei. Călătorii au intrat în panică

Ultima actualizare:

    Foto: digi24.ro
Foto: digi24.ro

Un scurt-circuit produs la instalația electrică din subteran a creat panică la metrou joi dimineață. Călătorii de pe magistrala a doua au simțit fum în trenul de metrou care a intrat în stația Piața Victoriei 2 la ora 8.50. Oficialii Metrorex au explicat ce s-a întâmplat.

Miros de plastic ars și fum alb, asta au văzut și simțit călătorii care au circulat joi dimineață pe magistrala a doua, în jurul orei 8.50. Un arc electric produs în subteran între stațiile Piața Romană și Piața Victoriei 2 a degajat fum.

„În jurul orei 8.50, la trecerea unui tren de metrou pe Magistrala 2, s-a produs un arc electric în zona unui izolator, cu degajare minoră de fum. Circulația trenurilor s-a desfășurat în condiții normale. Precizăm că nu a existat în niciun moment vreun pericol de incendiu. Pasagerii au călătorit în siguranță, singurul inconvenient fiind fumul simțit de aceștia pe o durată scurtă de timp, în mod pasager, la trecerea punctuală prin zona respectivă. Echipele Metrorex au intervenit de urgență pentru scoaterea fumului cu ajutorul sistemelor speciale de ventilație. Prezentăm scuze călătorilor pentru disconfortul creat”, au declarat reprezentanții Metrorex.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net