Elena Udrea, acum unde îţi mai etalezi ţinutele?

Ultima actualizare:

Pentru „blonda lui Băsescu”, vremurile bune au apus. Pe lângă libertate, preşedintele PMP Elena Udrea e pe punctul de a-şi pierde şi strălucirea de altădată. Ţinutele sale pompoase, elegante sau chiar vulgare, care întorceau priviri pe stradă, vor fi înlocuite cu haine sobre, în ton cu vizitele sale la DNA.

Pata de culoare a politicii româneşti începe să pălească. Elena Udrea, o femeie care a investit enorm în imaginea ei publică, e la un pas de a spune adio stilului de viaţă extravagant. De-a lungul anilor, şefa Partidului Mişcarea Populară (PMP) a şocat cu ţinutele ei ieşite din tipar şi cu apetenţa pentru haine şi accesorii de lux. Dacă într-o sală înţesată cu politicieni gătiţi ca pentru o ceremonie sobră zăreai o damă îmbrăcată în roz, atunci aceea nu putea fi decât Elena Udrea.

Dintre toate femeile politician de la noi, doar ea s-ar îmbrăca în rochie de-o şchioapă la propria cununie sau în rochie de culoare roz la învestirea preşedintelui Iohannis. Cine alta, dacă nu ea, ar putea merge la restaurant să ia prânzul îmbrăcată ca pentru o nuntă pompoasă şi cine ar mai căra o geantă Hermes de zeci de mii de euro pe plaja de la Sulina? Dar asta e Elena Udrea, un politician atipic pentru România, care şi-a purtat fiecare piesă vestimentară ca pe o podoabă rară.

Elena Udrea, urmărită penal din cauza fostului soţ

Acum, însă, universul Elenei Udrea se duce de râpă. Blonda care aspira să conducă România e la un pas de închisoare, după ce anchetatorii săi au acuzat-o de spălare de bani şi fals în declaraţiile de avere. Liderul PMP şi-a schimbat obiceiurile vestimentare, odată cu dosarul deschis de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA). Moda anului 2015 e dominată de culori închise, iar ţinutele sobre au luat locul celor extravagante.

Elena Udrea trebuie să se prezinte la Secţia 2 de Poliţie din Capitală de două ori pe săptămână. Ea e urmărită penal pentru că ar fi obţinut şi folosit bunuri despre care ştia că provin din infracţiuni. Ea a ajuns în vizorul legii din cauza fostului soţ, Dorin Cocoş, urmărit penal pentru trafic de influenţă. Conform procurorilor, omul de afaceri obţinea sume importante de bani în mod oneros, pe care le folosea pentru achiziţia de bunuri ori imobile de pe urma cărora Udrea încasa dividende.

Videanu, Bica, Mihăilescu, Dorin şi Alin Cocoş, arestaţi pentru 30 de zile 

Adriean Videanu a fost ridicat de acasă de poliţie
Adriean Videanu a fost ridicat de acasă de poliţie

Adriean Videanu, Dorin şi Alin Cocoş, Alina Bica şi fostul ei consilier Florentin Mihăilescu au fost arestaţi, ieri, pentru 30 de zile, prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Arestarea celor 5 a fost cerută de DNA, într-un dosar disjuns din cel în care Alina Bica a fost trimisă în judecată în legătură cu retrocedarea ilegală a unui teren din Bucureşti. Decizia nu este una finală, ea putând fi contestată la aceeaşi instanţă.

Adriean Videanu şi-a dat demisia de la şefia PDL Bucureşti şi din funcţia de co-preşedinte al filialei noului PNL Bucureşti şi este suspendat de drept din calitatea de membru de partid. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net