Directorul unui poligon din Bucureşti, împuşcat de un client care apoi s-a sinucis

Ultima actualizare:

    Instructorul şi elevul au murit după un incident armat la Poligonul UTIFoto: Click!
Instructorul şi elevul au murit după un incident armat la Poligonul UTIFoto: Click!

Un instructor şi un elev au murit în urma unor împuşcături la la Poligonul UTI din sectorul 4 al Capitalei, marţi seară, cazul fiind cercetat de Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei şi procurorii bucureşteni.

UPDATEDirectorul poligonului din cadrul companiei UTI, Nicolae Tănase, în vârstă de 56 de ani, a fost împuşcat de un cursant, marţi seară, clientul respectiv luându-şi şi el viaţa, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Cel care a comis fapta era un client mai vechi al complexului de tir, care lua lecţii chiar de la director.Incidentul a avut loc la ora 19.30.

Din primele informaţii reiese că un client al Poligonului UTI de pe Şoseaua Olteniţei şi-ar fi împuşcat instructorul şi apoi s-ar fi sinucis.

Ancheta este desfăşurată de Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net