Campionatul European de Darts 2014, organizat pentru prima dată în România!

Ultima actualizare:

    Campionatul Mondial de Darts 2019 se va organiza pentru prima dată în România!
Campionatul Mondial de Darts 2019 se va organiza pentru prima dată în România!

În doar o săptămână, Bucureștiul va fi gazda celui mai mare eveniment sportiv din Europa, unde peste 30 de țări își vor trimite echipa națională pentru a câștiga marele trofeu.

Campionatul European de Darts 2014 se desfășoară în perioada 23 - 27 septembrie, la Hotelul Intercontinental din București. Evenimentul este unul de amploare, cu o miză semnificativă pentru România, mai ales în contextul în care echipa României a câștigat decisiv dreptul de a organiza această competiție în fața Irlandei, țară cu tradiție în acest sport. Până în acest moment și-au anunțat participarea peste 400 de jucători, antrenori, arbitri și oficiali federali din toată Europa, printre care și campiona mondială 2014 - Lisa Ashton și campionul mondial 2013 - Scott Waites.

În deschiderea Campionatului European de Darts 2014, Federația de Darts din Romania organizează luni, 22 septembrie, ora 19.00, Cupa Presei la Darts, unde toate ziarele, revistele și posturile de televiziune sunt invitate să-și desemneze reprezentanți pentru a-și ținti la darts concurența. Înscrierile rămân deschise până joi, 19 septembrie, ora 19.00.

În România, darts-ul a fost recunoscut ca și sport de către Ministerul Tineretului și Sporturilor încă din anul 2010. La nivel național există 14 cluburi și peste 5.000 de practicanți. Federația de Darts din România face parte dintre cele 65 de organizații afiliate World Darts Federation. În plus, România are o serie de sportivi recunoscuți pe plan internațional.

O premieră o reprezintă și organizarea acestui Campionat într-un stabiliment de cinci stele în centrul unei capitale europene. De aceste condiții urmând a se bucura, grație partenerului principal - Hotelul Intercontinental, toți participanții, inclusiv loturile naționale ale României.

“Federația de Darts din România susține prin eforturi proprii acest eveniment, la organizarea căruia au participat peste 60 de persoane. Mijloacele necesare organizării Campionatului European fiind asigurate prin contribuțiile cluburilor sportive, dar și prin acțiuni de voluntariat”, a explicat Dragoș Dumitrescu, președintele Federației Române de Darts.

Duminică, 28 septembrie, va avea loc – în aceeași locație - Romanian International Darts Open (RIDO) 2014, ediția a V-a, cu premii totale în valoare de 5.580 euro, eveniment la care vor participa peste 400 de jucători, dintre care cei mai buni 150 de jucători de darts, români, veniți din toată țara.

Cu această ocazie conducerea Federației de Darts din România vă invită să susțineți echipa națională a României, în perioada 24 - 27 Septembrie 2014, intrarea fiind gratuită! De asemenea, pentru a crea atmosfera din cadrul marilor competiții internaționale de darts, publicul poate fi costumat în diverse personaje.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net