Asta e nesimţire! Cât să mai răbdăm gropile astea?

Ultima actualizare:

    28 iunie
28 iunie

În urmă cu mai bine de zece zile, un crater apărut peste noapte în asfalt a dat peste cap traficul într-o zonă foarte aglomerată din nordul Capitalei.

Săptămâna trecută, Click! a atras atenţia edililor, dar până astăzi nimeni nu a mişcat un deget să repare groapa. În urmă cu câteva luni, o porţiune de asfalt se prăbuşea în zona parcului Izvor din Capitală, ziua în amiaza mare, pe o arteră intens circulată. Doar puţin a lipsit ca evenimentul să se transforme într-o tragedie.

18 iulie
18 iulie

Câteva săptămâni mai târziu, o altă bucată de pământ se surpa în zona Floreasca, pentru ca la doar câteva zile distanţă alte gropi să pună în pericol viaţa şoferilor: de data asta în zona Gării de Nord, dar şi în nordul Capitalei, la intersecţia şoselei Pipera cu Calea Floreasca. Click! a sesizat autorităţile, însă fără rezultat. Fisura se măreşte de la o zi la alta, în timp ce edilii se laudă că au demarat lucrările de resemnalizare a marcajelor rutiere pe străzi. Adică vor vopsi proaspăt dungile albe de separare a sensurilor de circulaţie, desigur, acolo unde acestea nu vor fi întrerupte din pricina gropilor. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net