Acrobaţii extreme pe bicicletă în Centrul Vechi

Ultima actualizare:

    Alexandru Câlţa oferă lecţii  de „trial biking”, un sport  extrem care prinde tot mai mult în rândul tinerilor de azi (Fotografii: Sever Gheorghe)
Alexandru Câlţa oferă lecţii de „trial biking”, un sport extrem care prinde tot mai mult în rândul tinerilor de azi (Fotografii: Sever Gheorghe)

Piaţa Sfântul Anton din Centrul Vechi (la Hanul Manuc) s-a transformat ieri într-o mare scenă a muzicii, dansului şi acrobaţiilor îndrăzneţe pe bicicletă.

Totul se întâmplă mulţumită liceenilor din Capitală, care au vrut să demonstreze că pot organiza singuri evenimente culturale, în care să-i atragă pe colegii lor.

„Balul" a fost deschis ieri de grupul de majorete de la Colegiul tehnic „Anghel Saligny".

Tinerii au privit cu plăcere reprezentaţia majoretelor de la „Anghel Saligny”

simeon stalpnicul png

Ansamblul de aerobic al Şcolii 112 ne-a arătat că sportul de performanţă se practică de la vârste fragede, iar membrii trupei Mishu Street, de la Liceul „Mihai Viteazu", au încins de tot atmosfera cu dansuri de stradă (street dance). Tot ei sunt implicaţi activ în susţinerea elevilor de la ţară, în cadrul programului „O şansă copiilor de la ţară". Cu totul speciale au fost acrobaţiile extreme pe biciclete (biking) oferite de Alexandru Câlţa, singurul instructor din ţară de sărituri impresionante cu bicicleta.

Azi cântă Oana Sârbu

Evenimentele organizate de elevi continuă şi azi. De la ora 16.30, Romeo Popa va susţine un concert de vioară în piaţetă.

La ora 17.15 va fi un moment semnat Anamaria Dumitru (voce şi chitară), însă capul de afiş al zilei e miniconcertul susţinut de Oana Sârbu începând cu ora 19.30. Ea va cânta celebra piesă „Ani de liceu", spre bucuria adolescenţilor. Tot azi, elevii vor primi vizita actriţei Nuami Dumitrescu, alias „Tanţa" din emisiunea lui Teo Trandafir.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net