Profesorul de la «Monnet» vorbeşte despre relaţia cu eleva «violată»: «Nu eram nici primul nici ultimul cu care a făcut sex»

Ultima actualizare:

Profesorul de sport a povestit pentru emisiunea "Acces direct" cum s-a ajuns la incidentul cu eleva care l-a acuzat de viol: "Am fost sedus de această fată, am căzut pradă ei. Am fost incitat, am căzut în această capcană. Ea a făcut tot timpul primul pas, de a încerca să fie tot timpul în atenţia mea", a expus el propria variantă asupra evenimentelor. Însă recunoaşte că a greşit, "moral şi deontologic", cedând ispitei.

"A venit la mine în cameră, m-a abordat într-un mod foarte experimentat şi am căzut pradă ei. Nu eram nici primul şi nici ultimul cu care a întreţinut relaţii sexuale. Ca bărbat e dificil: era o fată foarte dezvoltată, ştia cum să atragă un bărbat. În seara aceea nu era băută. A avut momente când a băut, dar chiar şi atunci avea total discernământ", s-a apărat Dan Vişan.

Fostul cadru didactic îşi explică într-un singur fel schimbarea de atitudine a elevei: "Când ne-am întors, eram oarecum reci, ea avea crize de gelozie. Datoria mea era să interacţionez şi cu celelalte fete. După această excursie, ea a mai vrut să meargă şi în următoarea. Apoi plângerea pentru viol... e ciudat!", a spus el.

Acuzaţiile l-au şocat, a povestit profesorul: "Doamna director mi-a spus să vin de urgenţă. Eram plecat, când am ajuns am constatat plângerea de viol. Această veste m-a fulgerat. Nu credeam că se va întâmpla aşa ceva. Tatăl ei m-a ameninţat foarte rău: că de sărbători îşi va aduce el aminte de mine, că voi fi singur şi că voi fi mireasa tuturor în puşcărie".

De la eleva sa aşteaptă încă răspunsul la o întrebare care continuă să-l frământe: "De ce a continuat să râdă, să se bucure? Am întrebat-o de ce a făcut asta şi nu a mai răspuns", a mai spus profesorul.

Citeşte şi:

Dan Octavian Vişan, despre eleva care îl acuză: «Doar aş întreba-o: "De ce?"»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net