Beyonce, Miley Cyrus şi Katy Perry, câştigătoare la MTV Video Music Awards 2014

Ultima actualizare:
Miley Cyrus
Miley Cyrus

Beyonce, Miley Cyrus şi Katy Perry s-au numărat printre marile câştigătoare ale ediţiei de anul acesta a galei MTV Video Music Awards. Evenimentul a avut loc duminică seară, la The Forum, în Inglewood, California, informează Reuters.

Vedetele feminine ale muzicii pop au dominat ediţia de anul acesta a MTV Video Music Awards, cu Miley Cyrus şi Beyonce oferind două dintre cele mai emoţionante momente ale acestei gale. În plus, Miley Cyrus, care anul trecut a oferit un show erotic pe scena VMA, a câştigat cel mai important premiu al galei, cel pentru cel mai bun videoclip al anului, cu piesa "Wrecking Ball".


    Miley Cyrus
Miley Cyrus

Vedeta nu s-a urcat pe scenă pentru a-şi ridica premiul. Ea a trimis, în locul său, un tânăr care locuieşte pe străzi, pe nume Jesse. "V-am curăţat camerele de hotel, am fost figurant în filmele voastre, am fost figurant în vieţile voastre. Deşi sunt invizibil pentru voi, pe stradă, am multe dintre aceleaşi vise care v-au adus pe mulţi dintre voi aici, în această seară", a spus tânărul, în timp ce Cyrus încerca să nu plângă.

Beyonce şi Jay Z
Beyonce şi Jay Z

Nicki Minaj a oferit primul show live al serii, cântând piesa hip-hop "Anaconda", îmbrăcată sumar şi dansând cu mişcări provocatoare, pe un fundal care reprezenta o junglă.

De la lansarea din 1984, gala VMA a MTV a devenit un sinonimă cu momentele şocante şi neplănuite, multe dintre ele considerate deja parte a istoriei muzicii, toată atenţia fiind de fiecare dată îndreptată asupra cui va reuşi să şocheze cel mai tare. Cel mai emoţionant moment al serii a avut-o ca protagonistă pe Beyonce, care a primit premiul Michael Jackson Video Vanguard, pentru întreaga sa carieră. Cel care i-a înmânat distincţia a fost chiar soţul său, rapperul Jay-Z, care a numit-o "cea mai mare cântăreaţă în viaţă". Rapperul, având-o în braţe pe Blue Ivy, fiica cuplului, a sărutat-o pe Beyonce, care, emoţionată, nu a mai spus decât: "Nu pot să spun nimic, sunt atât de plină de recunoştinţă". Momentul vine pe fundalul a tot mai multe relatări despre problemele de cuplu pe care le întâmpină cei doi. Beyonce a oferit un spectacol live, apărând îmbrăcată într-un costum strălucitor, înconjurată de ecrane uriaşe. Vedeta a cântat câteva dintre hiturile sale, printre care "Haunted", "Drunk in Love" şi "Blue", ultimul dedicat fiicei sale.

Katy Perry
Katy Perry

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net