Băsescu a uitat de cel mai important eveniment din viața fiicei lui

Ultima actualizare:

    Traan Băsescu și-a sunat soția în timpul unei emisiuni
Traan Băsescu și-a sunat soția în timpul unei emisiuni

Fostul președinte și-a sunat, aseară, soția, chiar în timpul unei emisiuni, pentru a-și întreba soția pe ce dată s-a căsătorit fiica lui cea mare, Ioana Băsescu. Traian Băsescu uitase acest detaliu foarte important.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a aflat, în platoul România TV, că în acelaşi timp postul Antena 3 a difuzat înregistrări care ar dovedi o întâlnire dintre fostul şef al statului şi patronul RCS&RDS, Zoltan Teszari, alături de Radu Pricop, cel care avea să-i devină ginere lui Traian Băsescu. Fostul preşedinte nu-şi mai amintea dacă Radu Pricop era la acea data căsătorit cu fiica sa Ioana, aşa că a sunat-o în direct pe soţia sa, Maria.

În momentul în care moderatorul Victor Ciutacu l-a întrebat de întâlnira secretă, Traian Băsescu a sunat-o pe soţia sa, Maria. Între cei doi a derulat o convorbire scurtă în direct.

Traian Băsescu: Maria, când s-a căsătorit Ioana?

Maria  Băsescu: Eu ştiu că în 2014.

Traian Băsescu: Ok. Merci frumos. Pa!, a fost conversaţia dintre cei doi, după care a negat că l-a cunoscut sau că a vorbit cu Zoltan Teszari.

"Eu nu m-am întâlnit niciodată cu Teszari. Nu ştiu cum arată. În 2013, fiica mea nu era căsătorită. Să o întreb când s-a căsătorit. De vorbit nu am vorbit niciodată cu el. Într-o mulţime, la o recepţie. Eu nu l-am cunoscut înainte pe Radu Pricop. M-a anunţat că se căsătoreşte. Exclus vizită la Oradea. Eu ştiu de ce nea Traian vorbeşte ăsta? Nu se vorbeşte despre mine, ci despre nea Traian. Eu nu ştiu ce clienţi a avut Radu ca avocat. Tinerel Teszari ăsta. Mergea să îmi spună nene. Memoria numelor nu o am, dar a feţelor da", a mai spus Băsescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net