Bărbaţii cu IQ ridicat produc spermă de calitate

Ultima actualizare:

Potrivit psihologilor, bărbaţii deştepţi au toate şansele să producă spermă de calitate, relatează cei de la www.metro.co.uk.

Cercetătării spun că bărbaţii amuzanţi şi inteligenţi au toate şansele să fie aleşi de femei, pentru că dispun de trăsături ce demonstrează că au 'gene sănătoase', relatează cei de la The Daily Telegraph.

Profesorul Geoffrey Miller, de la Universitatea New Mexico, a realizat un studiu pe 400 de veterani ai Războiului din Vietnam, pe care i-a supus la diverse teste mintale şi cărora le-a testat sperma.

Rezultatele au arătat că cei care au obţinut punctaj maxim la testele de inteligenţă, au şi spermă de calitate. Pe de altă parte, cei cu punctaje mici, au şi spermă mai slabă.

Miller a declarat într-o conferinţă susţinută la Universitatea Oxford : 'Caracteristici precum limbajul, umorul şi inteligenţa, au evoluat la ambele sexe, deoarece erau atrăgătoare din punct de vedere sexual pentru ambele sexe'.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net