Alertă în Franța! Aeroportul Orly, evacuat după ce un bărbat a fost împușcat

Ultima actualizare:

    Alerta în Franțafoto:captura video
Alerta în Franțafoto:captura video

Panică pe un aeroport din Franța, după ce un bărbat a fost împușcat mortal în cap pe aeroportul Orly din Paris, după ce a încercat să-i i-a arma unui militant. Autoritățile încearcă să stabilizeze situația în timp ce pasagerii sunt alarmați.

Sâmbătă dimineața, oficialitățile au anunțat stare de urgență pe un aeroport. Orly a fost închis, oamenii au fost evacuații, iar pasagerilor nu li s-a permis să debarce, după ce martorii au raportat că au auzit focuri de armă în interior. O echipă de experți în domeniu au demarat o operațiune de securitate prin care verifică implicarea unor bombe în această situație și vor interveni sa le dezamorseze, conform BBC.

Bărbatul împușcat este un "musulman radicalizat", cunoscut de serviciile de pază. Primele împuşcături s-au auzit în jurul orei locale 7 dimineaţa (ora 8, ora României). "Unul dintre paznici ne-a spus că totu s-a întâmplat în apropierea unor porţi care aparţineau Turkish Airlines", a povestit un martor, conform independent.co.uk.

Un alt incident de acest fel, în Nordul Franței, a avut loc tot joi dimineața, însă autoritățile nu s-au pronunțat încă dacă între cele două există vreo legătură.

Într-un incident de luna trecută, un bărbat înarmat cu cuțite s-a repezit la soldații din muzeul Luvru, Paris, înainte de a fi împușcat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net