m.click.ro

top sombra

Slăbeşte şi tu: dieta cu tărâţe de grâu te scapă de povara kilogramelor

Tărâţele au un conţinut bogat în vitamine, în minerale şi în aminoacizi esenţiali

Tărâţele au un conţinut bogat în vitamine, în minerale şi în aminoacizi esenţiali

Fără îndoială, dieta cu tărâţe de grâu este mai puţin cunoscută în rândul persoanelor care vor să scape de povara multor kilograme. Datorită conţinutului bogat în vitamine (betacaroten şi complexul B), în minerale şi în aminoacizi esenţiali, tărâţele de grâu sunt eficiente în tratamentul multor boli întâlnite mai frecvent în secolul nostru, cum ar fi afecţiunile neuro-musculare, cardiace, digestive, reumatice, obezitatea sau anemiile severe.

Avantajele dietei de slăbit

În curele de slăbit, Eugen Giurgiu, doctor în biochimie cu competenţe în fitoterapie şi nutriţie, recomandă dieta cu tărâţe (măcinate fin), care a dat rezultate foarte bune şi în caz de obezitate. Nu există riscuri pentru cei care urmează această cură. Mai mult, dieta cu tărâţe nu creează dependenţă, nu are nici o contraindicaţie pentru copiii obezi, iar efectele ei se menţin pe termen lung.

În faza 1: Pulberea de tărâţe se administrează zilnic, înainte de masă, câte două linguriţe de cinci ori pe zi, vreme de două săptămâni. Tărâţele «îmblânzesc» alimentele care ajung în stomac, uşurând digestia.

Praful de tărâţe se poate adăuga în ceaiuri, în supe, dar temperatura acestora nu trebuie să depăşească 30 de grade, pentru a nu distruge vitaminele. Datorită tărâţelor care sunt foarte săţioase, persoana care urmează cura de slăbit cu tărâţe va mânca mai puţin, menţinându-şi totuşi vigoarea.

În faza a doua: După 15 zile, cine doreşte să slăbească mai repede, va continua cura cu tărâţe înaintea fiecărei mesei, după care va bea câte o cană de ceai verde sau de apă caldă. Astfel, se diluează sucurile gastrice şi dispare senzaţia de foame. În acelaşi timp, pentru a completa doza de calciu, care lipseşte din tărâţe, se recomandă câte două trei porţii de iaurt.

Mai mult, în fiecare săptămână, cel care urmează această dietă va alege o zi când va consuma numai fructe şi legume crude, pentru a completa necesarul de nutrienţi. În acest caz, banana trebuie să ţină loc de aperitiv.

După cină, în mod obligatoriu, se beau câte două ceaiuri fierbinţi: de tei, de soc sau de ceai verde, care ajută la arderea caloriilor. Cine doreşte se poate îndulci cu două linguriţe de miere pe zi. Dieta cu tărâţe de grâu trebuie continuată timp de 30 de zile, iar rezultatele nu se lasă aşteptate.

Citeşte şi:

Află ce dietă a abordat Jojo în timpul sarcinii!

Află aici excepţiile care fac dieta mai uşoară

Te chinui să slăbeşti? Iată regulile minune care nu dau greş
Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 

    Trimite unui prieten!
    top down