m.click.ro

top sombra

Frunzele de nuc te scapă de mătreaţă

Volumul, tunsoarea sau culoarea sunt priorităţi când vine vorba de păr, însă cea care ne dă bătăi de cap rămâne mătreaţa.

Volumul, tunsoarea sau culoarea sunt priorităţi când vine vorba de păr, însă cea care ne dă bătăi de cap rămâne mătreaţa.

Volumul, tunsoarea sau culoarea sunt priorităţi când vine vorba de păr, însă cea care ne dă bătăi de cap rămâne mătreaţa. Iată la ce puteţi apela.

Uleiul de măsline. Este folosit pentru masarea uşoară a pielii capului, timp de 10 zile. Uleiul se aplică seara, înainte de somn. În timpul nopţii capul se acoperă cu o basma sau cu o căciulă şi se ţine până dimineaţa. Are un efect bun şi împotriva căderii părului.

Frunzele de nuc. Se prepară o infuzie din 50 g frunze mărunţite peste care se toarnă un litru de apă clocotită. Se strecoară, iar cu soluţia obţinută se udă bine părul, după ce în prealabil a fost spălat. Acest tratament diminuează mătreaţa, întăreşte rădăcina firului de păr, stimulează regenerarea lui şi capătă reflexe brune.

Cimbrul. Fierbeţi un amestec din cimbru uscat şi 2 căni de apă, timp de 10 minute. După ce s-a răcit, masaţi capul cu acest lichid, timp de o jumătate de oră.Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 

    Trimite unui prieten!
    top down