Reţete de la cititori: Peşte la cuptor cu smântână - Brânduşa Aluculesei

Ultima actualizare:

    Peşte la cuptor cu smântână
Peşte la cuptor cu smântână

Ingrediente: 2 crapi cam de 1 kg bucata, 2 cepe, 4 roşii, 100 ml ulei, 4-5 căţei de usturoi, 300 ml smântână, sare după gust, 20 g piper măcinat, 10 g tarhon, 200 g ciupercuţe de pădure fierte şi tăiate mărunt.

Preparare

Se curăţă peştele, se spală bine şi se lasă la scurs şi pregătim compoziţia pentru umplut peştele. Într-un vas punem cipercuţele, sare după gust, o ceapă tăiată solzişori, o lingură de smântână, un căţel de usturoi tocat mărunt, puţin piper măcinat şi puţin tarhon.

Amestecăm bine şi umplem peştii pe care îi vom aşeza în tava în care am pus ulei şi puţin tarhon, piper măcinat, aşezăm apoi câte două felii de roşii în peşti şi restul feliilor de roşii le aşezăm pe lângă peşti şi peste peşti.

Aşezăm în tavă şi ceapa tăiată solzişori, presărăm tarhon, piper măcinat, sare după gust şi turnăm smântâna în care am adăugat căţeii de usturoi pisaţi bine. Dăm tava la cuptor la foc potrivit cam 40 de minute.

image
image
image
image
image
image
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net