Reţete de la cititori / Raţă cu portocale - Epure Oana

Ultima actualizare:

    Raţă cu portocale
Raţă cu portocale

Ingrediente: 2 piepţi de raţă, zeamă de la portocală, 1 linguriţă miere, sare, piper.

Mod de preparare:Se crestează pielea pieptului orizontal şi vertical pentru a forma mici pătrăţele la prăjit.

Se sărează şi se piperează.

Se încinge bine o tigaie, se aşează pieptul în tigaie cu pielea în jos. După ce s-a rumenit se întoarce pe partea cu carne şi se mai lasă 3 minute, apoi se adaugă sucul de portocală amestecat cu mierea.

Se dă la cuptor 10 minute aproximativ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net