m.click.ro

top sombra

Uite cele mai ieftine cizme de iarnă!

Click! te învaţă cum să faci faţă ploilor, noroaielor şi temperaturilor scăzute

Nu este recomandat să purtăm cizme de iarnă când afară sunt 15 grade

Nu este recomandat să purtăm cizme de iarnă când afară sunt 15 grade

Este din nou vremea cumpărăturilor, iar magazinele se întrec în oferte care mai de care mai avantajoase. Acum este momentul să-ţi reînnoieşti ţinuta cu o pereche nouă de ghete sau cizme pentru iarnă. Atenţie însă ce modele cumperi şi ce calitate alegi. Nu uita că, pentru a prelungi viaţa ghetelor şi a cizmelor trebuie să ştii când să le porţi.

Poartă ghete  când afară e noroi!

Ghetele sunt ideale atunci când afară este înnorat, plouă, pe jos sunt noroaie şi mâzgă. Alege un model şi o culoare care să se asorteze cu vestimentaţia ta.

La blugi, de exemplu, poţi purta cu încredere ghete stilul rocker sau militare: cu şiret, cu capse, curele sau ţinte.

Sunt foarte comode, la modă, merg de minune la pantalon dar şi la fustă, sunt ideale pentru temperaturi scăzute şi zile ploioase. Poartă ghete cu talpă joasă mai ales dacă ştii că mergi mult pe jos.

Botinele, pentru vreme rece şi uscată

Botinele sunt din piele naturală, piele întoarsă sau imitaţie din piele cu diferite aplicaţii şi accesorii: şiret, capse, fermoar, blăniţă artificială.

De asemenea, pot avea toc înalt sau mediu. Când le purtăm? Botinele, pentru că ajung doar până la baza gleznei, se poartă pe vreme răcoroasă dar însorită şi uscată.


Cizmele, pentru zăpadă şi ger

Nu este recomandat să purtăm cizme de iarnă când afară sunt 15 grade. În schimb, când temperaturile scad sub 7 grade poţi purta cu încredere o pereche de cizme de iarnă.

Modele sunt foarte multe: cizme milităreşti, cizme care le imită pe cele de călărie, cizme cu franjuri, blană, cu toc înalt, mediu sau ortopedic.

Plouă? Ia-ţi cizmele din cauciuc!

E călduţ afară dar plouă mocăneşte? Încalţă-te cu cizme din cauciuc! În magazine sunt modele care mai de care mai colorate şi mai accesorizate.

Alege culori uni sau cizme pictate cu flori sau figuri geometrice. Să nu te temi că-ţi vor îngheţa picioarele!

Poţi apela la ciorapi mai groşi, din bumbac sau chiar la botoşi din lână. Apoi încalţă cizmele! Le poţi asorta cu o pereche de blugi strâmţi şi un pulover gros şi larg.

Ugg-urile, pentru vreme uscată şi geroasă

Sunt la modă de câţiva ani şi cu siguranţă ai şi tu o pereche prin dulap. Dacă nu, poate vrei să-ţi cumperi. Ugg-urile sunt cizmuliţe foarte uşoare, groase şi extrem de comode.

Se recomandă purtarea lor pe vreme geroasă dar uscată. Dacă afară plouă, s-ar putea ca apa să pătrundă în ţesătura cizmelor şi să te uzi la picioare. Le poţi purta la blugi, dar şi la o fustă trei sferturi sau scurtă.

Piele naturală, sintetică sau întoarsă?

Poţi opta pentru orice fel de material cu condiţia să ştii când să porţi încălţămintea respectivă. Astfel, pielea întoarsă sau imitaţiile de piele întoarsă se poartă pe vreme uscată.

Evită noroiul şi ploaia! În cazul în care optezi pentru imitaţie de piele, poţi purta încălţămintea aproape oricând. În ceea ce priveşte pielea naturală, aceasta este materialul ideal pentru cizme şi ghete de iarnă. Dezavantajul e că o pereche de încălţăminte din piele naturală costă destul de mult.

Aşa se întreţine încălţămintea pe termen lung

 Pentru a preveni deformarea încălţămintei, atunci când nu este purtată păstreaz-o pe calapoade. Pentru cizme există calapoade speciale, înalte. Dacă nu ai calapod, poţi păstra încălţămintea în cutii.

Încălţămintea din lac, din piele vopsită în culori metalice sau piele întoarsă se curăţă cu ajutorul unei cârpe moi. Aceste materiale trebuie ferite de contactul direct cu solvenţi organici precum alcoolul sau acetona.

Pentru ca şi cizmele tale să treacă cu bine peste iarnă, dă o fugă la cizmar şi roagă-l să-ţi pună pe talpă şi flecuri o fâşie subţire de cauciuc.
Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 

    Trimite unui prieten!
    top down