m.click.ro

top sombra

Top 100 poziţii de sex - grad minim de dificultate, seria 2

”Alpinistul”

”Alpinistul”

În timpul orelor de masaj erotic am auzit, de multe ori, poveşti spuse de bărbaţii însuraţi care nu sunt fericiţi că, acasă, nevestele nu le permit să experimenteze noi poziţii de sex.

De aceea, acest Top 100 cele mai tari poziţii de sex se adresează cuplurilor, pentru că anul 2010 se anunţă a fi un an al iubirii şi pentru că doar experimentând împreună noi plăceri sexuale partenerii vor fi mai uniţi.

Aşadar, timp de cinci săptămâni, veţi primi ilustraţii pentru câte 20 de poziţii şi sfaturile mele pentru acestea.

Ioana este psiholog şi maseuză la saloanele de masaj erotic de la adresa www.erotic-masaj.ro.

Pozitia 6 - Alpinistul

Te-ai întrebat, vreodată, cum se poate face sex într-o cabină de toaletă din avion? Această poziţie este ideală pentru locuri strâmte. O dată ce partenerii îşi găsesc un bun punct de sprijin unul pe celălalt, poziţia devine mult mai simplă decât pare. Acum femeia este cea "datoare" cu acţiunea, căci trebuie să facă mini-genuflexiuni pentru a stimula erecţia partenerului.

Pozitia 7 - Fotoliul dragostei

Este o poziţie dragă multor femei, pentru că bărbatul le înconjoară cu dragoste. Te simţi ca şi cum ai fi în cel mai confortabil fotoliu. Trebuie doar să te sprijini în mâini şi picioare şi, la fel ca la "scăunel", trebuie să te mişti ca şi cum te-ai aşeza şi apoi ridica.

Pozitia 8 - Corp la corp

Este una dintre poziţiile Kama Sutra de bază. Bărbatul poate sta cu picioarele întinse, strânse sub el sau turceşte. Îi poate dirija partenerei mişcările cu ajutorul mâinilor pe care şi le sprijină pe şoldurile sau fesele ei şi îi poate spori plăcerea sărutându-i în acelaşi timp şi sânii.

Pozitia 9 - Căţeluşul

Pentru partidele de sex "animalice", în care puterea instinctelor primare parcă sporeşte, această poziţie este foarte excitantă pentru ambii parteneri. Mai ales dacă bărbatul îşi ia ca "punct de sprijin" sânii partenerei.

Pozitia 10 - Antilopa

Pentru că ambii parteneri au aproape aceeaşi poziţie - stau în genunchi -, au şi acelaşi grad de flexibilitate şi fiecare poate prelua, cu rândul, controlul asupra ritmului mişcărilor. Femeia atinge mai repede orgasmul dacă depărtează mai mult genunchii.


Intră pe forum şi discută cu Ioana, sex-experta Click!


Mai citeşte:

Top 100 pozitii de sex - grad minim de dificultate, seria 1

Top 100 pozitii de sex - grad minim de dificultate, seria 3

Top 100 pozitii de sex - grad minim de dificultate, seria 4

Ioana te invata cum sa faci mereu sex de calitate

TOP 100 cele mai tari poziţii de sex. Cum o fac vedetele

Top 100 poziţii de sex- pentru îndrăzneţi,seria 1

Top 100 poziţii de sex- pentru îndrăzneţi,seria 2

Top 100 poziţii de sex- pentru îndrăzneţi, seria 3

Top 100 poziţii de sex- pentru îndrăzneţi,seria 4

Igiena intimă, cheia unei partide reuşite

Concurs! Pune-te... pe scris!

Pe lângă sfaturile pe care ţi le oferă despre cele 100 cele mai tari poziţii de sex, Ioana, sex-experta Click!, te provoacă la un concurs. Povesteşte-i într-un mail pe care îl vei trimite la adresa sex@click.ro care a fost cea mai tare partidă de amor pe care ai trăit-o. În fiecare săptămână, Ioana va alege o scrisoare şi va oferi, ca premiu, un masaj la unul dintre saloanele sale (www.erotic-masaj.ro). Ce spui? Te bagi?


Vote

Care dintre primele 20 de poziţii de sex din TOP 100 ţi se pare cea mai tare?


Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 

    Trimite unui prieten!
    top down