m.click.ro

top sombra

Ești bună la pat? Ajută-l să afle și el asta, fără cuvinte

shine.yahoo.com

shine.yahoo.com

Opt indicii pe care i le poţi da pentru ca el să îşi dea seama că eşti o zeiţă a sexului, fără a fi nevoie să foloseşti cuvintele. Transformă-te în obiectul fanteziilor sale sexuale.

Bun... Ai cunoscut un bărbat, îţi place, inevitabil vei dori să-ţi scoţi la înaintare cele mai bune arme pentru a-l cuceri. Pentru asta, trebuie să-l convingi de calităţile tale. Unele, precum aspectul fizic sau inteligenţa, le poate deduce uşor, de la prima întâlnire. Ce te faci, însă, dacă una dintre calităţile tale este faptul că eşti "bună la pat" şi vrei ca el să ştie asta?

Să umbli de colo-colo lăudându-te că eşti mai bună decât o actriţă porno nu este chiar cea mai bună alegere. Dar... ce-ar fi dacă i-ai spune-o fără cuvinte? Lasă-l pe el să intuiască această calitate a ta, fără să pari că te baţi cu pumnul în piept. Cum?

Bărbaţii sunt foarte atenţi la câteva aspecte din comportamentul unei femei. Îşi dau seama, aproape fără greş, dacă o femeie este bună la pat înainte de a ajunge cu ea acolo. Şi această descoperire poate fi unul dintre motivele pentru care vor să ajungă în acel punct cu o anumită femeie. Cum poţi fi tu însăţi una dintre acestea?

Sunt câteva trucuri care, odată aplicate, îl vor înebuni de curiozitate şi de dorinţa de a te avea. Nu trebuie decât să-i activezi imaginaţia şi vei deveni actriţa principală din fanteziile sale sexuale. Pentru asta, el trebui să afle că tu eşti o zeiţă a sexului şi tu trebuie să-i transmiţi semnalele corecte pentru a înţelege asta încă înainte a ajunge amândoi în pat. Urmează paşii de mai jos şi nu ai cum da greş:

1. Un sărut bun face cât o mie de cuvinte

Ştii că se spune că o imagine bună face cât o mie de cuvinte, nu? Ei, la fel stau lucrurile în cazul sexului. Un sărut bun îi poate spune mai mult despre calităţile tale sexuale decât o mie de cuvinte. Pentru un bărbat, o femeie care ştie să sărute este un semnal clar că respectiva femeie ştie ce să facă şi mai departe. Dacă sunteţi suficient de apropiaţi, dar nu suficient pentru a face pasul cel mare, nu ezita să foloseşti în timp ce îl săruţi şi mângâierile. Este o metodă infailibilă!

Citește pe adevarul.es care sunt celelalte indicii prin care să-l faci să intuiască faptul că ești o zeiță a sexuluiIntrodu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 

    Trimite unui prieten!
    top down