m.click.ro

top sombra

«Ejaculez prea repede, ce pot să fac?» VIDEO

Unele lucruri nu trebuie spuse niciodată...

Cuplu

În ediţia aniversară a videochat-ului click.ro, numărul 50, sex-experta Ioana a avut-o ca invitată pe dr. Roxana Mischianu, psihiatru, sexolog. Aşadar, videochatul de aseară a fost unul special.

Aşa cum a promis, Ioana a adus cu ocazia împlinirii a 50 de ediţii a videochatului un medic specialist la capitolul sex.

Internauţii au fost încântaţi şi au felicitat-o pe sex-expertă că s-a ţinut de cuvânt.

"Mă bucur de această iniţiativă. Mai demult am mai fost solicitată şi am participat cu multă încredere şi dăruire şi la alte emisiuni pe acest subiect. Am observat că cei tineri sunt foarte interesaţi de acest subiect deoarece există o lipsă destul de mare de dialog. Informaţia există, dar dialogul lipseşte.", a declarat sexologul Roxana Mischianu.

Ea a mai precizat că existe foarte multe constrângeri când vine vorba despre sex, eu un subiect tabu. Astfel Roxana a explicat că în primul rând pentru o viaţă sexuală sănătoasă trebuie schimbată atitudinea faţă de sex.

"Indiferent ce ne învaţă cei din jur noi trebuie să fim foarte împăcaţi cu sexul nostru cu cerinţele noastre, eu pledez pentru o atitudine pozitivă."

«Cât de important este sexul»

Întrebată de Ioana cât de important este sexul în viaţa unei persoane, Roxana Mischianu a susţinut că este vital, deoarece este una dintre nevoile omului.

"Sexul este una dintre cele cinci nevoi. Până la urmă noi ne formăm un cuplu pentru perpetuarea speciei, de aceea această nevoie trebuie să fie împlinită. Nu este esenţia. Eu am întâlnit foarte multe cupluri care nu aveau o relaţie sexuală satisfăcătoare, dar au supravieţuit în timp. Deci nu pot să spun că este o nevoie esenţială, dar pentru cei care este, e bine să ştie cum să o menţină şi să o îmbunătăţească", a spus doamna doctor.

«Prietena mea are dureri în timpul actului sexual»

"Prietena mea are dureri la contactul sexual, cu toate că avem un preludiu lung şi sunt grijuliu. De ce aceste dureri?", a întrebat Adi.

"Este o problemă destul de mare a femeilor. Se numeşte dispareunie şi apare destul de frecvent la fete. Nu cred că este vorba despre greşeala ta sau că nu ai o prestaţie bună. Dar trebuie să mergeţi amândoi la un specialist ca să vă înveţe ce trebuie făcut. Pentru că există nişte tehnici speciale care se pot folosi pentru a trece peste momentul respectiv. Nu mai spun că trebuie depistată şi cauza", a declarat medicul.

Citeşte aici şi alte subiecte care s-au discutat în videochatul de aseară:

«Varicocelul poate să ducă în timp la infertilitate?»

Mit desfiinţat! «Nu contează lungimea, nici grosimea, ci fermitatea»

«Consumaţi proteine pentru o viaţă sexuală sănătoasă»

Atenţie! Masturbarea nu produce ci apare din cauza unor tulburări psihice!

«Cât trebuie să dureze o partidă de sex»

Utilizatorul Gang a vrut să afle dacă 5 minute sex sunt suficiente pentru un act sexual normal.

"Cinci, zece sau un sfert de oră e suficient. Să nu exagerăm. Eu vă spun ce ar fi normal. Există şi excepţii de la regulă. Aceste excepţii sunt în filmele porno unde sunt tot felul de trucaje. O persoană normală prin frecarea mecanică nu poate să reziste mai mult de un sfert de oră", a declarat doaman Roxana.

«Ejaculez prea repede, care este remediul»

Raul a pus o întrebare care-i macină pe mulţi bărbaţi: "ejaculez prea repede, ce mă fac?".

"Este o problemă frecventă şi foarte importantă. Nu pot să-şi ofer un remediu, ai nevoi de un consult ca să vezi care este cauza. De obicei este vorba despre o excitaţie prea mare.  Ejacularea rapidă apare în cadrul unei excitaţii prea mari.

Ai putea să-ţi mai scazi gradul de excitaţi. Există trucuri în acest sens: să te gândeşti la anumite lucruri, să mai schimbi poziţia, să respiri, poţi să apeşi la rădăcina penisului sau să strângi vârful penisului. Depinde de partenera pe care o ai. Dacă există colaborare poţi remedia problem afoarte uşor.", a spus doctorul.Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 

    Trimite unui prieten!
    top down