Cârnaţii cu alcool te fac pe loc matol!

24_rum-sausage.jpg

Te faci criţă dintr-o-mbucătură!
Citeste tot despre: 

Asta da invenţie pentru amatorii de grătare şi cârnaţi! Măcelarii irlandezi Maguire Meats şi Keelan Maguire au lansat recent pe piaţă o reţetă neobişnuită de cârnaţi.

Amestecul de carne este infuzat cu vodcă şi Red bull, rom negru sau alb, whisky sau gin şi se vinde cu avertizarea ca mâncăcioşii să nu se suie la volan după ce au au mâncat un cârnat. „Am vrut ceva nebunesc pentru grătarele de anul ăsta şi ne-a ieşit. Nu recomandăm însă înţeparea cârnaţilor pentru că pierdeţi alcoolul din ei”, a declarat Maguire Meats. Cârnaţii se vând exclusiv în Irvinestown, Irlanda de Nord, şi costă aproape 12 lire jumătatea de kilogram.