Sheyla Hershey: «Nu pot să trăiesc fără megasâni»

Citeste tot despre: 

Mare e grădina lui Dumnezeu! Sheyla Hershey, din Houston, şi-a pus din nou silicoane, după ce a fost la un pas de moarte din cauza unor implanturi mamare care se infectaseră. Motivul: nu putea trăi fără sânii de 9 kilograme.

"Mă simt din nou întreagă", a spus Sheyla, care e obsedată să aibă cele cele mai mari implanturi din lume. Femeia, în vârstă de 31 de ani, a fost cât pe ce să moară, la începutul acestui an, din cauza unei infecţii la implanturi.

Hershey ajunsese atunci să aibă sâni de 9 kg, dar i-au fost "tăiaţi", ca să-i fie salvată viaţa. Văzându-se fără bustul imens, ea a vrut să se sinucidă.

Şi asta pentru că avea dureri incredibile de spate. Coloana şi întreg corpul se adaptaseră în cei aproape 3 ani de la prima operaţie să poarte o greutate de 9 kg pe piept. Fără implanturi, Sheyla abia îşi mai putea ţine echilibrul sau merge în picioare. Aşa că... şi-a mărit iar bustul la 9 kg, iar de Anul Nou îl va mări cu încă două kilograme.

De ce avea nevoie de operaţie

Din cauza greutăţii pe care o avea pe piept, când avea sâni de 9 kilograme, coloana vertebrală i s-a deformat şi musculatura a avut de suferit.

După ce i s-au scos implanturile, Sheyla îşi pierduse centrul de greutate şi, practic nu mai putea merge, având senzaţia că alunecă pe spate. Medicii au hotărât să-i injecteze progresiv cantităţi de lichid salin.