Licitaţie! Pumnalul lui Ion Iliescu, cumpărat cu 1.200 de euro

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu a stat deoparte de campania «Din inimă pentru copii» şi de licitaţia pentru strângerea de fonduri.

Competiţia pentru pumnalul donat de Ion Iliescu pentru campania "Din inimă pentru copii" s-a închis noaptea trecută. Oferta cea mare a venit la ora 23.53. 1.200 de euro!

Pentru cuţitul şi autograful lui Ion Iliescu s-au trimis 32 de sms-uri, iar patru persoane au licitat pe forumul de pe site-ul Click! Duminică, aproape de miezul nopţii, a venit cea mai mare sumă: 1.200 euro!

Câştigătorul este Vlad B., un tânăr din Bucureşti care ne-a declarat că nu este colecţionar, ci că a licitat pentru pumnal deoarece e un fan al fostului preşedinte.

"Este un preţ mic pentru ceea ce reprezintă acest obiect şi, dacă ar fi licitat cineva mai mult eram dispus să plusez. Voi face tot posibilul să reuşesc să fac şi o poză cu domnul Iliescu, împreună cu acest pumnal donat de dânsul într-un scop nobil, precum ajutorarea unor copii bolnavi", ne-a spus Vlad.

E clar! Cititorii îşi doresc un obiect ce a aparţinut unui şef de stat.  Se duce o întreagă bătălie, pe telefon şi pe forumul Click! pentru a obţine pumnalul şi autograful donate de Ion Iliescu.

Aproape 30 de SMS-uri s-au trimis, surclasând, prin interesul manifestat de cititori, rochia lui Cătălin Botezatul, pentru care s-au înregistrat doar 6 mesaje.

De azi, pumnalul rămâne în competiţie cu «autograful» lui Bute.

Pumnalul este un obiect aparte, pe care şi-l doresc, de regulă, colecţionarii sau cei care au o simpatie deosebită pentru cel căruia i-a aparţinut.

Fostul preşedinte a declarat că a primit cuţitul de la o delegaţie din Emiratele Arabe.Aseară, la închiderea ediţiei, oferta pentru pumnalul şi autograful lui Ion Iliescu, donate pentru campania «Din inimă pentru copii», era de 750 de euro.

Licitaţia, însă, continuă până în data de 7 februarie, la miezul nopţii.

S-a licitat în draci pentru piesa de colecţie donată de fostul preşedinte al României în sprijinul copiilor grav bolnavi.

*500 de euro este suma cea mai mare licitată, ieri, pentru pumnalul şi autograful oferite de Ion Iliescu pentru campania «Din inimă pentru copii».

Licitaţia, însă, continuă până în data de 7 februarie, la miezul nopţii. Pumnalul provine din Emiratele Arabe şi a fost primit de Ion Iliescu pe vremea când era şeful statului.

*Continuaţi să licitaţi prin sms, la tel. 0730.660.261 (Ofer suma de...pentru pumnal) sau pe site (www.click.ro).

*La miezul nopţii a luat sfârşit licitaţia pentru rochia lui Cătălin Botezatu. Suma maximă oferită până la închiderea ediţiei era de 500 de lei.

Ea aparţine Andreei B. din Bucureşti, dar orice răsturnare de situaţie e posibilă. În ziarul de mâine veţi afla, însă, cine e câştigătorul.

Licitaţia pentru pumnalul şi autograful lui Ion Iliescu este deschisă în perioada 1 februarie, ora 00.00 - 7 februarie, ora 00.00

Duminică, 31 ianuarie, 2010 - Pumnalul lui Iliescu ofertat cu 100 €!

Prima ofertă pentru pumnalul donat de fostul preşedintele al României, Ion Iliescu, a fost de 100 de euro. El l-a surclasat din start pe Cătălin Botezatu, pentru a cărui rochie licitaţia a început de la 100 de lei.

Ieri, însă, ultima ofertă pentru rochia lui Bote a fost de 420 de lei, dar suma poate creşte până azi, la miezul nopţii, când licitaţia va fi închisă şi vom anunţa cine e câştigătorul şi cu cât a cumpărat obiectul. Va rămâne, însă, în cursă pumnalul oferit de Ion Iliescu pentru campania «Din inimă pentru copii».

Fostul preşedinte s-a despărţit pentru această cauză nobilă de unul dintre obiectele sale preferate, pumnalul pe care l-a primit cadou din Emiratele Arabe, pe vremea când era şef al statului.

Preţul donaţiei sale este dat atât de valoarea autentică a pumnalului, dar mai ales de autograful unui preşedinte al României. Banii vor intra în contul copiilor grav bolnavi.

Cine oferă mai mult?

Licitaţia pentru pumnalul şi autograful lui Ion Iliescu este deschisă în perioada 1 februarie, ora 00.00 - 7 februarie, ora 00.00

Trimite un SMS cu oferta ta la tel. 0730.660.261 cu textul: Ofer (suma de bani) pentru pumnalul lui Iliescu sau intră pe site la www.click.ro, crează-ţi un cont şi spune ce sumă eşti dispus(ă) să oferi.

Licitează aici pentru pumnalul donat de Ion Iliescu!

Citeste aici regulamentul Autograf VIP! 

Click aici şi vei vedea spotul umanitar realizat de Antoanela Lazarus şi difuzat gratuit de OTV, în timpul emisiunilor «Casa Verde» (duminică, ora 11.45) şi al matinalului «Zori de zi»

Implică-te în campania "Din inimă pentru copii"

ACUM puteţi dona 2 Euro pentru copiii bolnavi, prin trimiterea unui SMS la 890 în reţelele Vodafone, Orange şi Cosmote (nu se percepe TVA).Servicii oferite gratuit de Vodafone, Orange şi Cosmote. Număr alocat pentru perioada 15 ianuarie - 15 aprilie 2010.

Fii bun, ajută!

CONT LEI: RO88 PIRB 2501 7244 0500 3000

CONT EURO: RO25 PIRB 2501 7244 0500 2000

Cod swift/BIC PIRB RO BU; Banca Piraeus, sucursala Pipera.

CUI RO15162540

Conturile aparţin Fundaţiei COSMIR a trustului Adevărul Holding.

Puteţi ajuta şi altfel decât cu bani

Dacă ajutorul pe care doriţi să-l acordaţi nu se referă la bani, scrieţi-ne pe adresa de mail: dininimapentrucopii@click.ro sau contactaţi-ne la tel 021.407.76.80.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net