Veronika, ex-Wassabi, comparată cu Beyonce: «Mi-a spus că sunt cool» FOTO

Veronika, fosta componentă a trupei Wassabi, este considerată de prietenii apropiaţi sosia lui Beyonce. Cântăreaţa a povestit că diva americană i-a spus, după ce a văzut cum dansează, că e cool.

Veronika a revenit pe piaţa muzicală românească într-un nou proiect, alături de Julian M (fost component al trupei Morandi) şi cu o schimbare radicală de look, coafura afro a Veronikăi făcând ca această comparaţie cu Beyonce să nu fie una întâmplătoare.

"După ce mi-au văzut noile fotografii, toţi prietenii mei mi-au spus că arăt exact ca Beyonce în ultimul ei clip. Până şi lumea prin cluburi îmi spune că asemănarea cu Beyonce este foarte mare", declară, amuzată, Veronika.

Zoom
Veronika, fosta componentă a trupei Wassabi

Întâmplarea face ca Veronika să se numere printre fanii înfocaţi ai lui Beyonce, aceasta luând parte la concertul pe care artista americană l-a susţinut la Cluj, în urmă cu patru ani.

"Atunci, Beyonce mi-a spus că sunt cool. Eram în primul rând, dansam şi îi cântam piesele, iar la un moment dat Beyonce s-a uitat la mine şi mi-a spus: «Girl, you are cool». Am fost în al nouălea cer", povesteşte Veronika.

Dupa despărţirea trupei Wassabi, Veronika şi-a plănuit mult timp revenirea pe piaţa muzicală românească, iar noua ei colaborare, cu Julian M, la piesa "Superstar", pare să fie formula perfectă pentru a ajunge din nou în topuri.

"Cu Julian mă cunosc de când Wassabi şi Morandi au făcut un turneu împreună. El avea acest proiect şi avea nevoie de o voce feminină, ne-am întâlnit, am fost pe aceeaşi lungime de undă şi am decis să colaborăm. Aşa am ajuns să lansăm piesa «Superstar», care este difuzată deja de radiouri", spune Veronika.