Show erotic de Halloween: Sylvia şi-a pipăit dansatoarele în zonele intime - FOTO

De Halloween, Sylvia a fost invitată să susţină un concert împreuna cu DJ Rynno în club Princess din Regie, pentru care s-a pregătit cu un show spectaculos.

Pentru că ştie să facă show, Sylvia îşi îmbrăţişează si sărută dansatoarele pe scenă, în timpul concertelor pe care le susţine alături de DJ Rynno.

Şi de această dată focoasă blondă a fost însoţită pe scenă de către dansatoarele ei, alături de care s-a dezlănţuit si au înfierbântat atmosfera cu mişcări erotice, iar de undeva din spate, DJ Rynno a întreţinut ritmul.

Zoom
Sylvia si-a pipait dansatoarele in zonele intime

Pentru că era în noaptea de Halloween, artista si dansatoarele sale, Diana şi Adriana, s-au costumat în rochiţe sexy şi body-uri care să le pună în evidenţă bustul generos şi au oferit publicului un show incendiar, ultima găşelniţă a solistei de a atrage publicul fiind atingerile şi mişcările mai mult decât provocatoare dintre ea şi cele două dansatoare ale sale.

Zoom
Sylvia si-a pipait dansatoarele in zonele intime

Spre deliciul bărbaţilor prezenţi în sală, cele trei s-au mângâiat provocator, totul culminând cu momentul în care şi-au atins părţile intime şi nu s-au sfiit să mimeze câteva dintre cele mai incitante poziţii sexuale.

Fetele au reuşit să le stârnească gânduri fierbinţi reprezentantilor sexului masculin, care nu numai că s-au strâns ciorchine lângă scenă, dar le-au aclamat şi le-au aplaudat frenetic.

Zoom
Sylvia si-a pipait dansatoarele in zonele intime

Diana şi Coco, dansatoarele Sylviei, nu au nimic de comentat când "şefa" lor le mângâie lasciv pe scenă, pentru că sunt foarte bune prietene. Cele trei petrec foarte mult timp împreună, chiar mai mult decât acasă, alături de partenerii de viaţă.

Zoom
Sylvia si-a pipait dansatoarele in zonele intime