Continuă scandalul între Huidu şi Teo: «Nu-s bani furaţi»

Citeste tot despre: 

Dispută între Şerban Huidu şi Teo Trandafir. Cei doi se ceartă pe tema salariului primit de aceasta când realiza emisiunea "Teo Live" la Prima TV: 20.000 de euro pe săptămână.

Citeşte aici cum a pornit scandalul!

Şerban Huidu consideră că suma primită de fosta vedetă de la Prima este nemeritată.

"Ce m-a durut cel mai tare au fost vorbele lui Teo când a plecat de la Prima: «mi-a tras-o Huidu de nu m-am văzut!» Dragă Teo, mi-aş dori şi eu un prieten care să «mi-o tragă» dimineaţa, la prânz şi seara şi după 10 luni să încasez 4 milioane de euro", scrie "cârcotaşul" pe blogul său.

Teo s-a apărat, spunând că nu a primit aceşti bani, ceea ce a determinat o completare a lui Huidu: "Am văzut răspunsul de pe blog al numitei Teodora Trandafir şi o rog să se oprească aici. Dacă merge mai departe s-ar putea să se umple de ridicol şi mai mult decât a făcut-o până acum, nu vorbeam neacoperit, credeţi-mă!"

Teo Trandafir a răspuns marţi, într-o altă postare, acuzaţiilor.

"De acord, ama avut un salariu onorant la Prima TV şi am fost apreciată ca profesionist. Poate dacă ar fi putut, cei de la Prima ar mai fi prelungit emisiunea, dar la ora 16 audienţele sunt mici, costurile unei emisiuni în direct sunt mari... de înţeles. De aici se naşte întrebarea: oare Şerban Huidu include în miiile şi miile de euro atât de invocate salariile colerilor mei, chiria pe platou, camerele, decorul, luminile etc? Cred că nici aşa nu iese, dar ma rog, nu-s eu în măsură să fac asemenea socoteli", scrie Teo.

"Părerea mea e că cineva caută scandal şi ne-a găsit pe noi să ne-ncaiere. Oricum, concluzia e clară: toată lumea merge la serviciu şi primeşte salariu. Cât, cum, e treaba fiecăruia. Nu e problema mea ce salarii au colegii mei. Nu-s bani furaţi", a conchis fosta vedetă de la Prima pe blogul personal.

Mai citeşte:

Teo, te-a părăsit Dom' Profesor?

Teo: «Moşule, fă-mă, iar, slabă»

Teo: «Tanţa nu a vrut să mai lucreze cu mine»

Ramona Gabor, şcolită de Teo