BOMBĂ! Simona Gherghe vrea să plece de la «Acces direct»

simona gherghe, demisie, acces direct, emisiune, Toamna, presa
de Ioana Creţu

Simona Gherghe nu mai vrea să prezinte „Acces direct". După ce a fost făcută praf de mai multe ori în presă, cu privire la formatul emisiunii pe care o prezintă, blonda le-a spus şefilor din Antena 1 că-şi doreşte altceva.

O ediţie de la începutul acestui an a emisiunii „Acces direct" a fost picătura care a umplut paharul. Mai mulţi telespectatori s-au revoltat pentru modul în care a fost realizat un reportaj cu Ioana Tufaru, în care se putea vedea cât de murdară la propriu este aceasta. Materialul i-a atras Simonei antipatia mai multor persoane. Colegul ei, Mihai Bendeac, şocat de cele văzute, a pus-o la zid pe Gherghe.

„Simona, deseară, când ajungi acasă, mai uită-te încă o dată la reportajul cu Ioana Tufaru. Ce simţi? Eu am plâns. Nu am văzut vreodată ceva mai umilitor. Simona, mai eşti OM?", a scris el pe o reţea de socializare. Ediţia respectivă a fost taxată şi de CNA, care a dat o amendă usturătoare postului Antena 1.

Ioana Tufar, într-o imagine care a făcut furori pe net

ZoomIoana

Surse din interiorul Antenei 1 susţin că acesta a fost unul dintre momentele în care Simona a ţinut să-şi dea demisia. Conducerea postului a convins-o să rămână până la vară, iar din toamnă va fi înlocuită de la „Acces direct". Până atunci, blondei i se va căuta o altă emisiune.