Alexandra Stan promovează ţara noastră: «Părerea deloc bună a unor ţări europene despre România mi-a lăsat un gust amar»

Citeste tot despre: 

Cântăreaţa Alexandra Stan, care a cucerit topurile internaţionale cu hitul „Mr. Saxobeat", a realizat o şedinţă foto pentru o campanie inedită prin care îşi doreşte să promoveze România în toată lumea. 

Alexandra Stan, care a staţionat şase săptămâni pe primul loc în Billboard Hot Dance 100, performanţă atinsă doar de Madonna şi Lady Gaga, aduce fanilor săi din întreaga lume un mesaj simplu şi puternic: „There's more to Romania than you think" (România înseamnă mai mult decât crezi - n.r.), potrivit Mediafax.

„Am avut ocazia să ajung în aproape toată lumea, am văzut numeroase culturi, tipuri de oameni, dar şi concepţii foarte diferite asupra ţării noastre. Trebuie să recunosc că părerea deloc bună a unor ţări europene despre România mi-a lăsat un gust amar şi tocmai de aceea am simţit că trebuie să contribui şi eu cu ceva la schimbarea acestor mentalităţi", a declarat cântăreaţa în vârstă de 22 de ani.

Zoom
Alexandra Stan e mândră că e româncă (Foto: Facebook)

„Shooting-ul ce promovează campania «There's more to Romania than you think» mi-a dat un sentiment de mândrie, pentru că am pozat ţinând drapelul României în mână. Pentru această şedinţă foto am purtat o rochiţă cu un imprimeu foarte interesant: o imagine de pe o vedere din 1981, cu o româncă purtând un costum tradiţional din Maramureş", a adăugat Alexandra.