m.click.ro

top sombra

Poţi să ai sprâncene perfecte prin repigmentare

Nu este un tatuaj permanent, ci un «desen» care rezistă doi ani

Antrenoarea  Cori Grămescu a  încercat metoda  de repigmentare  a sprâncenelor (foto: Dorin Constanda)

Antrenoarea Cori Grămescu a încercat metoda de repigmentare a sprâncenelor (foto: Dorin Constanda)

Vrei nişte sprâncene perfecte, arcuite şi bine definite, chiar dacă le ai rare? Ei bine, ai la îndemână o soluţie care exclude machiajul permanent şi tatuarea: repigmentarea lor. Efectul te ţine doi ani. Procedura o poţi efectua la salonul Make-up by Maria Păuna (www.mariapauna.ro).

Sprâncenele cresc deseori neregulat, întrerupte, iar alteori lipsesc apoape integral. Colorarea cu dermatograful e o soluţie pe termen scurt, de cele mai multe ori inestetică, nenaturală şi obositoare.

"Repigmentarea sprâncenelor e singura procedură din lume care asigură, în timp, o conservare perfectă a formei. Asta deoarece, din cauza unui pensat neadecvat, timp îndelungat, sprâncenele îşi pierd forma perfectă.


Procedeul se face printr-o stilizare perfectă a formei acestora, precedată de măsurarea sprâncenei, dinstanţa dintre ochi, poziţia acestora si forma feţei", spune Maria Păuna, deţinătoarea salonului Make-up by Maria Păuna.

"Repigmanerarea se face cu aparatul de repigmentre, procedeu nedureros şi care presupune introducerea pigmentului artificial în piele, pigment care nu virează în culori nedorite, ci doar se decolorează în timp.

A doua şedinţă e obligatorie, deoarece se fac retuşuri pentru a definitiva sprânceana cât şi pentru a desena fire de păr cu ajutorul aparatului de repigmentare acolo unde acestea nu există.

"Încercăm să imităm firele deja existente, cu scopul de a crea senzaţia de fire naturale", spune Maria.

Procedura include etape precum pensarea, desenarea, aplicarea unui anestezic şi repigmentarea propriu-zisă, cu aparatul special.

"Rezultatul este cât se poate de natural şi nu are nimic de a face cu rezultatul tatuajelor folosite, deja, de mulţi experţi din România în trecut.

Totuşi, se recurge la repigmentare numai în cazurile în care sprânceana trebuie refăcută din cauza unui pensat necorespunzător pe o perioadă îndelungată.

Efectul durează doi ani pentru că majoritatea femeilor îşi schimbă look-ul cam la doi ani.

Tatuarea sprâncenelor e o procedură pe care, personal, nu o agreez, deoarece duce la artificializarea look-ului", adaugă Maria Păuna.

Preţul sedinţei este de 200 de euro.
Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 

    Trimite unui prieten!
    top down