Timişoara: Studenţii ucigaşi de la Medicină rămân fără secretul convorbirilor telefonice

Ultima actualizare:

    Sergiu Florea şi Carmen Bejan au fost filmaţi după crimă
Sergiu Florea şi Carmen Bejan au fost filmaţi după crimă

Procurorilor timişoreni li s-a solicitat să verifice apelurile telefonice realizate de pe telefoanele lui Sergiu Florea, Carmen Bejan şi Trifu Schroth.

Apelurile realizate în luna iulie de către studenţii ucigaşi şi Trifu Schroth nu vor mai avea secrete pentru magistraţii trimişoreni.

Ei primit solicitarea de a verifica dacă studenţii l-au sunat pe bărbatul care ulterior a fost tranşat de cei doi sau dacă acesta a insistat să se întâlnească cu Carmen Bejan.

Considerăm că acest aspect este important pentru cursul anchetei”, a spus Radu Zandomeni, avocatul familiei lui Trifu Schroth.

Carmen Bejan şi Sergiu Florea sunt acuzaţi că în 1 august l-au omorât pe Trifu Schroth, un bărbat de 65 de ani, chiar de ziua lui.

Victima era judecător în staborul ţigănesc şi a mers în căminul de la Medicină pentru o partidă de sex cu Carmen Bejan, care susţine că s-ar fi prostituat pentru că îl iubea pe Sergiu, iar acesta avea nevoie de bani ca să îşi cumpere o maşină.

După ce l-au ucis pe bărbat, studenţii l-au tranşat cu un cuţit cu lama de 17 centimetri şi l-au împachetat într-o valiză, iar picioarele le-au pus în saci de plastic.

Apoi au pus cadavrul în partbagajul Mercedesului victimei, parcat în faţa căminului. Studenţii dau vina unul pe altul pentru comiterea crimei şi ambii sunt în arestul Poliţiei Timiş.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net