m.click.ro

top sombra

«M-au dat bărbaţilor pe 50 de lei»

La 14 ani, Dorina Dumitru a fost 15 zile jucărie sexuală

Baraca în care a fost sechestrată  fata se află pe malul Ghiolului  din Constanţa

Baraca în care a fost sechestrată fata se află pe malul Ghiolului din Constanţa

Ziua de 29 mai, va rămâne pe veci în mintea unei fetiţe de 14 ani, care a fost răpită şi pusă să satisfacă poftele obsedaţilor sexuali. Copila a stat 15 zile la cheremul a zeci de bărbaţi.

Dorina Dumitru (14 ani) din comuna constănţeană Mihail Kogălniceanu a trecut prin coşmarul vieţii ei, după ce a fost răpită, ziua în amiaza mare, din centrul comunei.

Mai citeşte:

«Profu' de istorie mi-a cerut să facem sex»

Nu ne trimiteţi acasă. Tata ne violează!

Elevă de opt ani, violată în toaleta şcolii

Violată de frate, tată şi unchi

Un tată a fost arestat după ce şi-a violat fiica de numai 14 ani

A încercat să se spânzure în puşcărie după ce şi-a violat fiicele

Tatăl acuzat că şi-a violat fiicele de 3 şi 11 ani, pus în libertate

Copila aflată încă în stare de şoc a povestit pentru Click! drama care i-a marcat viaţa. „M-a trimis mama la magazin. A apărut o maşină gri, străină. M-au strigat unii, s-au făcut că mă întreabă ceva, m-au plesnit şi m-au băgat în maşină", mărturiseşte fata. Dorina spune că a plâns continuu tot drumul.

„Au oprit la Cogealac de unde au luat din centru altă fată. Îi spuneau Elena a lu Buia. Ne-au dus într-un apartament din Năvodari, la o femeie căreia îi ziceau «Doamna». Acolo au tăbărât pe fata aia, au bătut-o şi au violat-o toţi", spune copila.

Au urmat zece zile de coşmar şi pentru Dorina Dumitru. Proxeneţii, Denis, Alex şi "Ţiganu'" au scos-o "la produs". "Întâi au tăbarât ei pe mine. Eu plângeam şi tremuram, dar ei îşi făceau treaba.Mă duceau legată la bărbaţi în Năvodari şi în Constanţa. Acolo m-au dat bărbaţilor pe 50 de lei. M-au dat şi pe 100, iar oamenii ăia m-au pus să fac de toate. Apoi m-au dus într-o baracă, pe malul ghiolului din Constanţa", povesteşte fata de 14 ani. Duminică seara, pe 13 iunie, după ce au dus-o la bărbaţi, au încuiat-o în baracă. Însă a reuşit să rupă broasca uşii şi a fugit.

"M-a luat un şofer, că merge în Cogealac. Acolo m-am ascuns în curtea unei familii căreia i s-a făcut milă şi m-a luat în casă până a venit tatăl meu să mă ia", spune Dorina. Poliţia încearcă să-i prindă pe făptaşi.Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
    Din inima pentru copii

    Trimite unui prieten!
    top down