m.click.ro

top sombra

La 23 de ani este cea mai tânără bunică din lume

O gălăţeancă are toate şansele să intre în Cartea Recordurilor

"O să am grijă de nepoţică şi de fata mea, că sunt în putere"

"O să am grijă de nepoţică şi de fata mea, că sunt în putere"

Daniela Rivca Stănescu, din satul gălăţean Iveşti, a fost declarată de britanici cea mai tânără bunică din lume. După ce a devenit mamă la doar 12 ani, Daniela este, din noiembrie anul trecut, şi bunică.

Citeşte şi:

Top 100 al celor mai nostime nume

Israela este bunică! «Nepoţica are doar un kilogram»

Constanţa: O bunică de 76 de ani vrea să ia credit ca să-şi cumpere pistol

Fiica ei, Mariana a născut, tot la 12 ani, o fetiţă perfect sănătoasă, care a venit pe lume în noiembrie 2010 la maternitatea Spitalului Judeţean din Galaţi.

„Suntem bucuroşi şi abia aşteptăm să facem botezul. Noi o să avem grijă şi de nepoată, şi de fiica noastră. Noi o s-o ajutăm cu copilul", spunea fericită Daniela Stănescu, după ce a devenit bunică la 23 de ani. Ieri, cotidianul britanic "The Sun" a declarat-o pe Daniela cea mai tânără bunică din lume.

Precedentul record îi aparţinea unei britanice care a devenit bunică la 26 de ani. Tatăl nou-născutei, şi el tânăr, în vârstă de 15 ani, este bucuros că a devenit părinte, dar declară că nu ştie încă dacă îşi iubeşte concubina.

„Eu sunt tatăl copilului. Nu ştiu deocamdată dacă o iubesc pe Mariana. Văd eu de acum încolo ce-oi face. Pe fata noastră sigur o s-o iubesc", spunea, mândru de el, Vasilică Stănescu după naşterea fetiţei.

„Ne înmulţim fără nici o grijă şi în curând o să ajungem să nu ne mai vedem", a declarat ironic Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
    Din inima pentru copii

    Trimite unui prieten!
    top down