Ce ne facem, fetelor? Oltchim s-a făcut din nou de râs

Ultima actualizare:

Două meciuri, zero puncte. Acesta este bilanţul super-vedetelor de la Oltchim în în primele meciuri din 2013 ale Ligii Campionilor. Contra unor adversari la îndemână, vâlcencele au dat-o în bară, mai întâi cu Ferencvaros acasă (22-23), apoi în deplasarea de la Ljubljana, cu Krim (24-28). În aceste condiţii, se naşte întrebarea „pentru ce s-au mai investit atâţia bani anul trecut?" Cu surle şi trâmbiţe, au fost aduse staruri ale handbalului mondial ca Bulatovic, Barbosa sau Pineau, plătite cu salarii de ordinul sutelor de mii de euro.

Totul cu un singur scop: câştigarea Ligii Campionilor, obiectiv care pare acum de neatins. E adevărat, handbalistele au acuzat la începutul anului unele restanţe financiare, motiv care explică doar în parte evoluţiile sub aşteptări ale Oltchimului. „Fetele au fost mai determinate decât în primul meci, dar numai jumătate dintre ele. Aşteptăm ca şi cealaltă jumătate să-şi revină", a concluzionat preşedintele clubului, Petre Berbecaru, pentru Mediafax.

Dacă Bulatovic a mai mişcat ceva, fiind principala marcatoare cu Krim (10 goluri), „restanţierele" la care se referă oficialul vâlcean sunt franţuzoaica Pineau, iberica Barbosa, dar şi o parte dintre românce, în special Brădeanu, Meiroşu, Nechita şi Curea. Pentru a-şi salva totuşi sezonul, Oltchim se află în faţa unei misiuni imposibile: să bată tot până la finalul grupelor.

De-acum, nu mai trebuie să facem niciun pas greşit. Ne trebuie patru victorii din patru meciuri, adică să învingem acasă la Ferencvaros, de două ori pe Zvezda, iar pe Krim s-o batem la minimum cinci goluri.

Cristina Neagu, operaţie reuşită

Singura veste bună din tabăra Oltchimului a venit de la Cristina Neagu, accidentată la genunchi. „Operaţia a decurs foarte bine. Am avut ligamentul încrucişat rupt şi meniscul extern, nu cel intern aşa cum se credea. Aşa a vrut Dumnezeu, să mi se întâmple mie. O să o iau de la capăt”, a spus Neagu la revenirea din Belgia, acolo unde a suferit intervenţia chirurgicală.

Salariile «galactice»  de la Oltchim

Bulatovic    200.000Barbosa    150.000Pineau    120.000Jovanovic    80.000Vestergaard (antrenor)    250.000*sume exprimate în euro

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net