O stradă din România a ajuns «vedetă»! Este printre cele mai izolate locuri din lume

Ultima actualizare:

Imagini incredibile din locuri singuratice din întreaga lume, care îţi  provoacă reacţii puternice au fost strânse de către fotograful Aaron Hobson cu ajutorul Google Street View. Printre acestea se numără şi o stradă din comuna braşoveană Prejmer.

Strada nu este asfaltată, casele sunt înghesuite, iar cinci copii îmbrăcaţi sărăcăcios se uită în cadru. Toate acestea l-au determinat pe fotograf să catalogheze locul drept izolat de restul lumii, dar în acelaşi timp şi interesant.

„Am decis să îmi îndrept privirea spre exteriorul lumii, spre oamenii ş locuril izolate, prin tehnologia Google. Acest demers al meu este despre tehnologie uimitoare a Google Street View şi locurile pe care le poţi explora astfel, dacă ai un calculator şi acces la internet. Am încercat să împărtăşesc locaţii, care sunt de fapt splendide si frumusete, dar izolare, şi unde viaţa este mai grea departe de societăţile mari", a declarat Aaron Hobson, citat de Business Insider.

Pe lista lui Hobson se mai regăses însă şi locaţii din: Capetown - Africa de Sud, Crotone - Italia, Dearagon - Spania, Detroit - Michigan, Inverallochy - Scoţia, sau Sao Joao Del Rei - Brazilia.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net