Shakira se ia la trântă cu cancerul, de dragul copiilor

Ultima actualizare:

    Shakira a decis să se alăture campaniei de luptă contra cancerului, sprijinind terapia cu ajutorul păpușilor fără părfoto: Hepta
Shakira a decis să se alăture campaniei de luptă contra cancerului, sprijinind terapia cu ajutorul păpușilor fără părfoto: Hepta

Preocupările frumoasei cântărețe columbiene Shakira nu include doar agenda memorabilelor sale spectacole și rolul de soție a fotbalistului catalan Gerard Piqué. A demonstrat recent acest lucru, intrând în luptă contra cancerului.

Shakira se numără, mai nou, și printre vedetele cu inimă mare.

Ea a lansat o nouă linie de păpuși cu eșarfe personalizate, dar fără păr, în încercarea de a ajuta o fundație spaniolă să înfrunte cu mult mai mult succes campania desfășurată împotriva uneia dintre bolile ce macină teribil și azi corpul uman.

Așa a luat naștere nu doar o fundație în sine, ci și terapia prin joacă sau Juegaterapia.

Juegaterapia implică apariția păpușilor fără păr

După cum sugerează și numele, această fundație se bazează în primul rând pe jucării pentru a face mai ușoară viața copiilor cu cancer. Cărora le va fi propusă, de acum înainte o păpușă specială, Baby Pelon, ce poartă pe cap o eșarfă, semn al efectelor chimioterapiei prin care trec cei mai mulți dintre cei ce înfruntă cancerul.Shakira nu a ezitat să posteze pe contul său de Twitter fotografia în care apare alături de un copil, cu asemenea probleme, ce ține o păpușă Pelon.

Printre țelurile mărturisite ale fundației spaniole, și deopotrivă ale Shakirei, se numără realizarea unor grădini suspendate în spitalele spaniole în care se produce tratarea copiilor cu cancer, dar, de asemenea, și cumpărarea de jucării pentru copii din alte țări în care boala e puternic resimțită, cum ar fi Marocul.

Shakira, 39 de ani, și soțul ei, sunt împreună de mai bine de cinci ani. Ei au împreună doi copii, doi băieți, Milan și Sacha.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net