SEX cu eleva în cancelarie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Părinţii unei eleve de 14 ani din comuna vâlceană Goleşti îl acuză pe şoferul microbuzului şcolar că le-ar fi abuzat fiica.

La Goleştii de Vâlcea toată suflarea a aflat de isprava şoferului de pe microbuzul şcolii din sat. Ion Popa, de 50 de ani, e acuzat de părinţii Elenei Diaconescu, elevă în clasa a opta, că le-ar fi dezvirginat fata chiar în cancelaria şcolii.

Maria Diaconescu, mama fetei, susţine că minora ar fi întreţinut relaţii sexuale cu şoferul de pe microbuz în luna mai şi că, de atunci, bărbatul o momea pe elevă cu sume de bani pentru a nu le spune părinţilor cele întâmplate.

"Fata nu mi-a spus nimic. Am văzut că avea mai mulţi bani şi am intrat la bănuieli. La începutul lui noiembrie am găsit un mesaj pe telefonul ei de la Popa Ion. Cred că avea mai multe, dar le-a şters. Am mers cu ea la poliţie, apoi la medic, să vedem dacă mai este fată mare", povesteşte mama copilei.

"Elena a recunoscut că a făcut sex cu şoferul microbuzului, chiar în cancelaria profesorilor", spune ea.

Aceasta e canapeaua unde şoferul ar fi abuzat de fată

simeon stalpnicul png

"Nu îmi vine să cred că s-a putut petrece aşa ceva. E om cu părul alb, are doi copii mari şi mi-a stricat fata. Poate suntem noi mai săraci, dar nu suntem proşti", spune Dumitru Diaconescu, tatăl fetiţei.

Părinţii fetei

simeon stalpnicul png

Soţia şoferului dă vina pe o conspiraţie.

"Totul e o înscenare. E o metodă de răzbunare pentru că sunt persoane care vânează postul soţului meu. Mai e şi campanie electorală, avem mulţi duşmani", afirmă Elena Popa.

Ion Popa, şoferul acuzat de relaţii sexuale cu o minoră

image

Cazul este cercetat de poliţişti. Şocaţi de cazul fetiţei de 14 ani, părinţii elevilor de la şcoala din Goleşti au cerut concedierea şoferului, dar acesta a intrat în concediu medical.

Citeşte şi:S-a sinucis din cauza notelorBunicul elevului sinucigaş: «Vreau ca profesorul de matematică să nu mai predea!»Craiova: VIDEO Elevii învaţă cum să facă sex pe malul Jiului!«Directorul nu mă primeşte la şcoală de 10 zile»VIDEO Craiova: Elevii îşi dau lecţii de sex în şcoală

Grigore Tomoioagă, directorul şcolii, spune că Elena este premianta clasei.

"Şoferul microbuzului a negat că a avut relaţii cu eleva. A venit mama fetei care ne-a prezentat pe telefonul mobil un SMS pe care scria «Bună dragă», apoi un altul cu mesajul «Inima mea şi-o dau ţie, iubito!». Elena era o elevă de nota nouă şi zece, premianta clasei. Pe 15 mai, când spune că a avut loc relaţia sexuală pe canapeaua din cancelaria şcolii, eleva a fost prezentă la toate orele", a spus directorul.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net